Coaching & Counseling Outdoor


De keuze voor Coaching of Counseling is afhankelijk van waar je aan wilt werken. Heb je een wens? Bijvoorbeeld je kwaliteiten verder ontwikkelen, nieuwe vaardigheden leren, iets zinvols en betekenisvol doen met je leven? Misschien wil je iets afleren? Bijvoorbeeld een hinderlijke gewoonte. Dan is coaching hierop het antwoord.

Counseling biedt hulp bij psycho-sociale problemen, zoals stress, jezelf ongelukkig voelen, niet optimaal meer kunnen functioneren, Het geeft inzicht in levensvragen, verlangens, dromen, interne conflicten of (lichamelijke onverklaarbare) klachten waardoor je het gevoel hebt dat je bent vastgelopen.

Iedere vrouw heeft in haar leven wel eens iemand nodig die een stukje meeloopt. Ook als het goed gaat is het prettig om met iemand te praten. Volgens wetenschappers is wandelen de beste vorm van lichaamsbeweging en zeer geschikt voor herstel na ziekte. De voordelen van wandelen zijn stress verlagend, meer ruimte in je hoofd, betere doorbloeding, spierspanning verlagend en ontspannend. Voor de begeleiding gebruik ik o.a. Mindfulness.

Op donderdag, vrijdag en zaterdag begeleid ik je graag in de Flevolandse natuur.