Wandeling


Het is mijn ambitie om met vrouwen te wandelen, die even niet verder kunnen op eigen kracht. Loop jij soms vast in moeilijke of emotionele omstandigheden of heb je begeleiding nodig voor herstel na ziekte? Als je dat beseft is dat een winstpunt, omdat er dan groei en verandering mogelijk is.

Hoe begeleid ik jou precies? Er wordt in alle openheid naar je geluisterd, zonder te oordelen. Er worden prikkelende vragen gesteld, je krijgt een spiegel voorgehouden, begeleiding om zaken op een rijtje te zetten, je ervaart verheldering, verwerft inzichten en antwoorden op je vragen. Meestal zijn er 5 gesprekken nodig om het gewenste doel te bereiken.

Tijdens het lopen in de mooie natuur maak ik je bewust van je lijf en je zintuigen, je gaat leren jezelf toe te staan om (pieker-)gedachten te laten zijn voor wat ze zijn en als het ware op een wolk te plaatsen en weg te laten drijven. Je merkt dat je hoofd stiller wordt en je voelt meer rust en ruimte in je lijf.

Mijn inspiratie haal ik uit het contact met vrouwen en naar het luisteren naar ieders unieke levens verhaal. Mijn stijl van Counseling/Coaching is open, doelgericht, flexibel, dynamisch, oprecht geïnteresseerd, creatief en warm.

Net als velen onder ons heb ik ook de nodige teleurstellingen en tegenslagen in mijn leven gekend en ik kan nu zeggen dat het heerlijk is om je LEVEN met LEF te LEVEN! Graag ontdek ik met jou hoe jij je eigen coach van je leven kunt worden en op weg gaat naar een bewuster, flexibeler en gelukkiger leven.

Door mijn werk als praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg bij een grote huisartsenpraktijk en mijn werk in het onderwijs heb ik veel expertise opgebouwd met begeleiding van vrouwen. Als medewerker van bureau slachtofferhulp heb ik vrouwen begeleid met traumatische ervaringen.